Бећар паприкаш без меса

(Pixabay)

Потребно је:

  • 4 парадајза
  • 4 паприке
  • главица црног лука
  • мало уља
  • со
  • бибер
  • суви зачин
  • шећер по укусу

Лук исећи на кришке па динстати с мало уља и воде. После неколико минута додати паприку исечену на коцке па динстати још неколико минута, онда додати парадајз исечен такође на коцке. Додати још мало воде да се све фино крчка. Сипати зачине по укусу и шећер на самом крају. Кувати још 20 минута док се парадајз не раскува. Служи се као главни оброк или прилог месу.

Magazin Politika

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт magazin.politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта magazin.politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.